Viltotie kāpostu tīteņi recepte

Viltotie kāpostu tīteņi ir ļoti gardi un sātīgi. Tie ir kāpostu lapās satīti cūkgaļas pildījuma vālīši, kas, vāroties, saturē ieguvuši sulīgu un maigu konsistenci. Šis ir vienkāršs un ātrs ēdiens, ko varam pagatavot ikdienā.

Recepte:

Sastāvdaļas:

  • 400 g maltās cūkgaļas
  • 1 ola
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 1 sīpols
  • 1 ēdk. tomātu pasta
  • garšvielas pēc garšas
  • sāls, pipari
  • kāpostu lapas

Pagatavošana:

  1. Samaisa maltās gaļas, olas, rīvmaizes, smalki sakapāta sīpola un garšvielu maisījumu.
  2. Pievieno sāli un piparus.
  3. Uz kāpostu lapām izklāj nelielu gaļas masas daudzumu un satin tītenī.
  4. Liek katlā, applaucē ar ūdeni un vāra 15-20 minūtes.
  5. Pasniedz karstu.